0-17

Prostor opremljen nameštajem po meri i ulepšan bojama koje svima gode

Opremiti stan jeste prelep, ali nije ni lak ni jednostavan zadatak, a ne treba ni da bude brzopotezni. Zato je važno da svako od nas, pre nego što se posveti ovom divnom poslu, treba da sazna što više informacija, da stekne što više ideja, da pogleda inspirativne primere, da se upozna sa kapacitetima prostora, pa tek onda da krene u opremanje prostora po svojoj meri.

 

1-18

3-17

2-17

4-17

Danas u tom cilju delimo sa vama jedan primer, set fotografija, set fotografija, stana koji je opremljen sa ukusom i stilom, a delimično i nameštajem po meri.

O prednostima nameštaja smo pisali, a verujemo da je praksa već dokazala da su mnoge, zato ćemo se u slučaju ovog stana osvrnuti na prednost u vidu prilagodljivosti prostoru.

Kuhinja, koja je opremljena po meri, izgleda kao jedan lep kontinuum koji pravi L formu. Nema ćoškova koji su neiskorišćeni, nema skupljanja prašine u praznim delićima prostora, nema „praznog hoda“. Viseći delovi su takođe sjajno ukomponovani te je iskorišćen prostor do plafona.

5-17

6-17

8-14

9-15

Druga prostorija u kojoj je nameštaj po meri protagonista je spavaća soba. U njoj je po meri napravljen garderober koji svojom spoljašnjošću ne predstavlja nikakvu specijalnu atrakciju, ali je unutrašnjost podeljena i organizovana tako da odgovara svim potrebama muškarca koji živi u ovom domu – uključujući prostor za cipele, koje, nadamo se, ne nosi često i koje detaljno očisti pre nego što ih vrati među odeću 😊

16-12

17-12

19-10

20-6

Ostatak stana delimo sa vama da biste upotpunili predstavu o prostoru u celini – ne zato što su prostorije provereno opremljene nameštajem po meri. Doduše, svi ovi komadi mogu biti napravljeni po meri, a po uzoru na ove sa fotografija. Svakako, važno je da imamo izbor, jer tek onda je lako doneti najbolju odluku.

10-16

12-15

13-13

Da li vam se dopalo neko rešenje u ovom stanu? Ako jeste, koje? Pišite nam u komentarima!

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Delikatissen