0-12

Praktična i funkcionalna kuhinja koja usput mami i lepotom

U prostoriji kao što je kuhinja, koja se, u manjoj ili većoj meri, svakodnevno koristi, i u kojoj provodimo priličan broj sati dnevno za pripremu obroka, obedovanje, kafenisanje, pa čak i rad od kuće, održavanje jednostavnog i svedenog prostora čini stvari mnogo lakšim i bržim.

U tom smislu, mi u Crvenoj Jabuci se trudimo da za vas nalazimo primere koji će, kako lepotom tako jednostavnošću i funkcionalnošću, vama pomoći da lakše, lepše, brže i efikasnije uredite svoj životni proctor, pa tako i svoj život učinite jednostavnijim i lepšim.  Kuhinja nam je ponajviše u fokusu jer kuhinja je srce kuće I, bez obzira da li je koristite malo ili mnogo, potrebno je da bude po vašem ukusu i meri.

Ova kuhinja nam je posebno privukla pažnju najpre svojom jednostavnošću, ali i toplinom. Crni sjaj nameštaja, drvo, izloženi zid od cigle i dobro osvetljenje pomažu u postizanju oba navedena efekta.

Radi se o praktičnoj kuhinji, koja se svakodnevno koristi i koja, posledično, ima sve potrebne elemente: električne (ugradne) aparate, dosta prostora za odlaganje i radni prostor.

Malo je elemenata u ovoj kuhinji, ali dobro odabrani i više raspoređeni u  donjem delu te tako doprinose većoj radnoj površini, nego što ima visećih. Na samoj radnoj površini ima predmeta koji doprinose postizanju dinamike prostora: saksije sa začniskim biljem, daske za sečenje i tegle sa najkorišćenijim namirrnicama, aparat za kafu… Dakle, na vidiku su stvari koje moraju da budu izložene i koje se konstantno koriste. Na ovaj način, prostor izgleda živahno, a nije opterećen i lako ga je održavati čistim, naročito ako imamo u vidu da kuhinja zahteva redovno prelaženje krpom preko izloženih površina.

Čak i ako niste neki ljubitelji lakirane završne obrade nameštaja, ni belog, ni crnog, ni obojenog, pogledajte ovu kuhinju u celini i kažite da li vam se kao celina dopada… Zatim, obratite pažnju na detalje i vidite ima li neki koji možete uneti u svoj prostor. Uostalom, ne mora uvek sve da nam se dopada da bismo iskoristili deo za sebe 😊

 

 

1-6

2-7

3-64-6

5-7

A kad ste već tu, nadamo se da imate vremena da virtuelno prošetate i kroz ostatak ovog stana od 65 m², opremljenog u skandi stilu.

6-7

7-6

8-6

9-6

10-6

13-6

12-5

14-5

15-4

16-4

17-3

18-3

19-3

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 
Izvor: Delikatissen