portada

Neka novogodišnja dekoracija bude po vašoj meri

Danas delimo sa vama ideje kpoje se ne tiču dekoracije kuće tokom cele godine, ali su aktuelne u mesecu decembru i znatno utiču na izgled doma. Pogađate, radi se o novogodišnjoj dekoraciji.  Ako volite novogodišnje praznike i ako uživate u zimskim dogodovštinama, onda je ovaj blog kao napisan za vas! Sakupili smo inspirativne primere, od jelki preko girlandi do traka, sveća i ostalih stonih sitnih detalja i želimo da ih podelimo sa vama kako biste vi izabrali ili makar stekli ideju kakva dekoracija vama odgovara i šta je baš po vašoj meri.

Videćete u nastavku da ima ukrasa koji mogu da stanu samo u prostorije velike površine, a ima i sitnih detalja koji mogu da budu po meri čak i najmanje sobe. Svakako, naša polazna tačka nije bila da vam ponudimo gotova rešenja – to činimo kada pravimo nameštaj po meri – već da vas zainteresujemo da pogledate atraktivnu ponudu ideja i, u skladu sa njom, napravite svoj ukrasni aranžman.

Slede fotografije, a vi nam javite koja ideja vam se najviše dopala i šta ćete iskoristiti prilikom dekorisanja vašeg doma. Čekamo vas u komentarima, a sada uživajte!

1

2

3

4

6

8

9

10

12

13

15

16

17

18

19

20

21

22

24

25

26

27

31

32

33

34

35

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

 

Izvor: El Mueble