1

Naučna fantastika u 52 metra kvadratna

Danas vas vodimo u jedan neobičan dom koji je u nama probudio radost i radoznalost da čujemo vaše utiske i da li je vas na nešto inspirisao. Prvi utisak nam je bio da stan ima toliko divnih detalja za skladištenje da nećete moći da izaberete samo jedan.

Naravno, nismo iznenađeni, jer kada posao poverite profesionalcima koji znaju šta želite da dobijete kada renovirate svoj dom, koji znaju da vam je cilj da iz prostora izvučete maksimum, a da istovremeno vaš dom bude vaš intimni prostor, pun ličnih detalja, oličenje stila koji vi negujete i 100% prilagođen vašem ukusu i načinu života – onda je rezultat u skladu sa fotografijama stana koji ćete videti u nastavku. Drugim rečima, kada opremate stan u dogovoru sa stručnjacima, koji vam prave nameštaj i predlažu rešenja, onda ishod mora biti dom po meri i ukusu stanara.

 

Dovoljan nam je samo jedan brz pogled na police i steći ćemo sliku ko tamo živi: par kolekcionara i ljubitelja naučne fantastike, kojima je potrebno mnogo prostora za odlaganje i koji žele da maksimalno iskoriste prostor u ovom stanu od 52 m².

Dakle, stan je opremljen nameštajem po meri i svaki element ima neku svoju specifičnost.

5

6

8

9

Nama je u oči upao zid koji u isto vreme funkcioniše kao uzglavlje, polica, vrata, prozor, zavesa, roletna, paravan i lampa, a istovremeno je lep i praktičan, dekorativan i funksionalan, ekstrovertiran i intiman? Ako nas pitate, ovaj zid je oličenje nečije mašte, kreativnsti i pragmatičnosti! Naravno, mislimo na zid između dnevne sobe i spavaće sobe, koji kada je zatvoren, na tajna vrata, što je još jedan divan detalj u nizu detalja koje možete naći u ovom domu ljubitelja fantastičnog.

10

11

12

2

3

4

Takođe, pažnju nam je privukao paravan u spavaćoj sobi koji prikriva radni deo kada nije potreban. Na prvi pogled jednostavan, ali kada obratite pažnju, videćete koliko lepih i praktičnih detalja nosi u sebi.

Mogli bismo reći da nas je kuhinja oduševila, ali moramo dodati da nas je isto toliko oduševila i spavaća soba, kao i dnevna soba, a i kupatilo je takođe dalo svoj maksimum.

13

14

15

17

18

19

20

22

23

24

25

26

27

27

29

30

Kad smo kod maksimuma, moramo da završimo opaskom da je nameštaj po meri učinio da sva ova lepota ima smila i praktičnu primenu i da bi bilo vrlo teško uživati u detaljima iz naučne fantastike da stan nije opremljen kao prostor u kome bi, sigurni smo, poželeo da prespava čak i Dart Vejder!

A vi, šta vi kažete o ovom stanu? Šta se vama najviše sviđa? Pišite nam u komentarima!

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Delikatissen