11

Kako osvežiti predsoblje bez mnogo ulaganja

Ako želite da prva prostorija vaše kuće postane modrna stanica na putu ka dnevnoj zoni, primenite jedan od ovih saveta i doći će do promena.

Ako mislite da je dekoracija vašeg predsoblja zastarela, na pravom ste mestu. Uz ove jednostavne savete i trikove moći ćete da obnovite svoj stil i učinite ga modernijim i aktuelnijim. Najvažnije od svega je da ne morate da primenite sve ideje odjednom, izaberite one koje najbolje odgovaraju vašem domu i videćete da imaju efekta.

Znamo da je ogledalo u predsoblju neophodnost jer služi da biste se poslednji put pogledali pre nego što izađete od kuće, zamislite tek kakav efekat ćete postići ako ovu ideju umnožite. U ovom prostoru dizajneri enterijera su u potpunosti prekrili ogledalima zid na kome leži konzola, tako da se sva svetlost koja ulazi kroz vrata umnožava. I reflektuje po prostoru. Pored toga što je ideja praktična, svetla i vesela, doprinosi i modernom izgledu predsoblja. Naravno, za pun efekat, važno je da ovu ideju podržava adekvatan nameštaj.

8

1

Zlatni elementi su zauvek elegantan i sofisticiran resurs koji svakom prostoru daje određeni moderan izraz. To važi i za predsoblje. U ovom prostoru je korišćen ne samo okvir okruglog ogledala, već i moderna struktura konzole.

4

5
Kombinacija crne i bele sa detaljima drveta ne samo da će vaše predsoblje učiniti prostorijom koja je dekorisana u modernom trendu, već je savršena kombinacija za male površine.

3

S obzirom da je konzola (i, i dalje poznata komoda) najprisutniji komad nameštaja u predosblju, treba imati na umu da će i njen dizajn pomoći da postignete moderniji izgled ove prostorije. Ako se odlučite za komad nameštaja u crnoj ili sivoj boji, možete biti sigurni da će, uz prave detalje i aksesoare, ovaj element postati centar pažnje. Što se tiče aksesoara, možeteokačiti neki poput ovalnog ogledala sa tankim ramom, diskretne lampe na nameštaju ili elegantne tapete sa tekstilnim efektom koji čini da prostor izgleda toplije i mekše.

10

Ako imate prostora u predsoblju, planirajte da u njega smestite lep i funkcionalan komad nameštaja koji vam, pored toga što obezbeđuje prostor za odlaganje stvari, takođe služi i kao udobno sedište za izuvanje cipela prilikom ulaska u kuću. Da biste ovakvom prostoru dali moderan izgled, možete oblepiti zid na koji je klupa oslonjena veselom tapetom. Što se ovakvog tipa nameštaja tiče, najbolje je da bude napravljen po meri.

7

Crno-beli murali koji predstavljaju džunglu su pravi trend ove godine. I, iako su resurs koji dolazi iz prošlosti, sada su postali simbol modernog i ektuelnog. Jednostavna kombinacija boja takođe doprinosi efektu elegancije i jednostavnosti.

14

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: El Mueble