9

20 ormara koji vam mogu poslužiti kao inspiracija

Danas sa vama delimo prelepe fotografije ormara i garderobera različitih stilova, dimenzija, boja i oblika. Različiti su jer se nalaze u prostorijama koje se međusobno razlikuju – nisu iste veličine, nemaju isti priliv svetlosti, nije im ni ista namena. Takođe, birali smo različite primere jer smo svesni da su i vaše potrebe drugačije i da nema svako od vas potrebu, niti mogućnost, da napravi isti komad nameštaja. U tome i jeste prednost nameštaja po meri – što se prilagođava potrebama i željama onih koji će ga koristiti, kao i mogućnostima prostora u kojem će se nalaziti.

Mi u narednom setu fotografija nećemo sa vama deliti primere isključivo garderobera po meri. Biće tu i nekih komada koje je iznerdila industrijska proizvodnja, serijski napravljenih. Međutim, odlučili smo da ih podelimo sa vama jer, bez obzira na to što su napravljeni u fabrikama, sasvim je moguće prilagoditi ih izradi po meri, ako ne potpuno, onda makar delimično.

Sve u svemu, među ormarima ima onih koji se protežu poda do plafona, onih čije dimenzije savršeno zahvataju ugao ili se uklapaju u deo potkrovlja gde je spušten plafon. Ima i ormara koji su sastavni deo kreveta, kao i onih koji čine „most“.

Što se stila tiče, trudili smo se da budu prisutni primeri različitih stilova: od retro, preko vintidž, do skandi stila.

Naravno, svaki primer koji smo izabrali, učinili smo to sa idejom i mišlju da ćete ga vi u svojoj glavi modifikovati, a kasnije, ukoliko se odlučite da ga pravite, isti taj ormar ponovo „proraditi“ u dogovorima sa dizajnerom. Nama je, u ovom trenutku, bilo važno da pokrenemo vašu maštu, a kada se javi potreba, lako ćete ideju sprovesti u delo.

Sada vas ostavljamo da uživate u primerima, a vi nam pišite u komentarima da li vam se neki posebno dopao.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

10

11

12

13

15

18

19

20

22

23

24

25

27

30

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: El Mueble