namestaj-po-meri-za-ceo-stan-na-vidikovcu-2

Zašto je nameštaj po meri pravi izbor za svaki dom

Iako na tržištu nalazimo širok asortiman nameštaja koji nudi stotine različitih veličina i materijala, nameštaj po meri je vrlo pogodna alternativa koju, prilikom uređenja enterijera, i te kako treba uzeti u razmatranje. Prednosti nameštaja po meri su mnoge. Da, tačno je da može izaći malo skuplje od standardnog nameštaja, ali sagledajvajući sve prednosti nameštaja po meri, na kraju ćete doći do zaključka da je ovo ulaganje isplativije.

Ako vam trebaju police, imaćete police, ako vam treba više fioka, imaćete fioke

Među prednostima nameštaja po meri, najpre ćemo napomomenuti onu koja nam je svima poznata i jasna, a to je prilagodljivost prostoru i maksimalna iskorišćenost zahtevnih delova prostorija, kao što su kosi krovovi, uske a dugačke sobe, stubovi na sred prostorije, odžak, ili prosto mala površina stana.

Uostalom, nije važno da li je taj prostor dug 4 metra ili 60 cm. Nameštaj napravljen po meri, bilo u obliku polica, ugradnih ormara, komoda, kreveta, kompletnih kuhunja, stalaža, najbolje je rešenje ako želite da izvučete maksimum iz prostora.

Na primer, ovakav nameštaj se može uklapati između dva stuba, što je nemoguća misija ako kupujete fabrički nameštaj. Takođe, na ovaj način možemo iskoristiti ugao sa malo dubine, a koji je istovremeno i visok. Dakle, prva razlika je u tome što se nameštaj po meri prilagođava vašem prostoru, a prilikom kupovine fabričkog nameštaja moramo prostor prilagoditi kupljenom komadu, što je, naravno, često nemoguće.

muebles-a-medida-1

muebles-a-medida-7

 

Iz svega govorite vi

Još jedna od prednosti nameštaja po meri je da ćete na ovaj način imati jedinstven komad nameštaja, unikatnu i jednistvenu prostoriju, pa čak i ceo stan. Taj lični pečat, prostor koji će odisati vašim stilom i ukusom, enterijer koji ne postoji nigde drugde, mogući su isključivo kroz apsolutno personalizovan pristup izradi nameštaja. Ako se odlučite za nameštaj po meri, bez ikakvih problema možete odabrati i oblike i boje. To naravno ne  znači da se ovaj nameštaj neće prilagoditi prostoru. Naprotiv! Biće maksimalno funkcionalan, prilagođen vašim potrebama, s tim što će i estetski, do najsitnijih detalja, zadovoljavati vaše želje i standarde.

muebles-a-medida-2

muebles-a-medida-5

Vi birate kvalitet

Još jedna prednost nameštaja pravljenog po meri je širok spektar materijala. Na ovaj način ste sami u poziciji da procenite odnos kvaliteta i cene i da se odlučite za najkvalitetnije materijale. Ne želimo da kažemo da prefabrikovani nameštaj nije kvalitetan. Postoji veliki broj proizvođača koji prave nameštaj od izuzetnog materijala. Ali, kada pravite nameštaj po meri, vi ste osoba koja odlučuje koji je materijal upravo za vas najpovoljniji i najpogodniji. Zato što je u pitanju dugoročna investicija i jeste logično da vi imate pravo izbora.

muebles-a-medida-3

muebles-a-medida-6

Konsultovanje sa stručnjacima

Ovo je izuzetno važna prednost koju su svi koji su pravili nameštaj po meri procenili kao neophodan faktor. Iako neki od vas možda i misle da je mnogo lakše izabrati već gotov nameštaj, kada se radi o nečemu toliko važnom kao što je uređenje prostora u kome boravite, mnogo je pametnije tom zadatku posvetiti vreme i energiju. A svi koji nisu stručnjaci, ma koliko vremena i pažnje posvetili sređivanju enterijera, uvek mogu da naprave grešku zbog koje će kasnije zažaliti. Zato je konsultovanje neprocenjiva prednost na koju možete računati ako se odlučite da na ovaj način ulepšate svoj dom.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>