15

Walk in garderoberi – rešenja po vašoj meri

Već neko vreme se i na našem tržištu rado priča i diskutuje, a ponekad i pribegava pravljenju, walk-in garderobera.
I mada ih neki smatraju nepotrebnim, ovi garderoberi, u stvari prostorije u koje smeštamo garderobu, nisu samo kapric kupoholičara i kupoholičarki – oni su kompletno rešenje za sve moguće asocijacije kada pomislite na garderobu.

Razloga za to je mnogo, a mi ćemo podeliti sa vama 4 osnovna:

  1. U ove garderobere staje sva odeća (često i obuća) koju posedujete pa samim tim nema razloga da razmišljate o prostoru za odlaganje stvari van sezone.
  2. Garderoba se u walk-in garderoberu ne gužva kao u običnim ormarima jer nema potrebe da je savijate i slažete tako da se uklopi u dubinu ili visinu raspoloživog prostora.
  3. Walk-in garderoberi često služe i kao prostorijica za oblačenje, dakle kao kućna svlačionica što ostatak kuće ćini urednijim i čistijim, jer nema razbacanih stvari na svestrane.
  4. Iako možda niko prvobitno ne razmišlja o ovom faktoru kada pravi walk-in garderober, ovaj deo prostora podiže cenu stana u slučaju izdavanja ili prodaje.Ipak, ma koliko ideja bila sjajna, ako ste ograničeni s prostorom i ako nemate pravog majstora da vam ideju realizuje, od sjajne ideje napravićete protraćene kvadrate.

Zato smo mi odlučili da danas sa vama podelimo 20 ideja  za male walk-in garderobere koje bi umešni  stolari, uz projekat dizajnera enterijera, mogli da naprave baš po meri raspoloživog prostora.

1

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

13

14

16

17

18

19

21

22

 

Nadamo se da su vam se dopale ideje koje smo izabrali za vas i da će makar jedna poslužiti kao inspiracija kada budete pravili walk-in garderober po vašoj meri.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>