0-8

Stan vam postaje dom tek kada je po vašoj meri

Stan koji ima 31 m² nije stan koji se može pohvaliti kvadraturom. Najposle, postoje hotelske sobe sa 4 * koje imaju sobe veće od kvadrature stana čije ćete delove videti u nastavku. Naravno, kad kažemo da ćete videti delove, mislimo na to da ćete videti fotografije i to fotografije prostorija u kojima je pravljen nameštaj po meri.

1-5

Znati kako napraviti dom koji će u sebi sadržati sve što vam treba, a imajući u vidu ograničenje zvano mala kvadratura nije lako. Ako, pritom, želite da taj stan bude opremljen sa stilom, da se u njemu koliko-toliko očuva prostranstvo, da ima prostor za odlaganje, da očuva svetlosne potencijale i da ima svu udobnost, zadatak njegovog uređenja liči na gotovo nemoguću misiju.

Bez obzira na činjenicu što smo do sada videli na stotine malih stanova, mini stanova, garsonjera i sićušnih stanova poput ovog, i bez obzira na činjenicu što smo do sada opremali nameštajm po meri malene stanove poput ovog,  ne prestaje da nas zapanjuje koliko se može postići na tako maloj površini. Zato, uostalom, i delimo ove inspirativne primer esa vama – da bismo svoje oduševljenje prenosili dalje.

1-5

2-5

Činjenica je da je dizajner koji je bio zadužen za raspoređivanje elemenata postigao osnovno i najvažnije:  stan je praktičan i funkcionalan i kao takav zadovoljava najvažniji kriterijum svakog dima. Svaki centimetar stana je efikasan, a dodatno je i estetika izuzetno negovana i koordinirana, tako da se sve savršeno uklapa.

3-5

4-5

5-5

6-5

8-4

Da, znamo, da biste živeli ovde morate biti prilično minimalistički orijentisani i morate biti “operisani od želje” da imate mnogo stvari. Međutim, ako ovaj dom nekome služi kao privremeni dom, ako u njemu živi neko ko provodi mnogo vremena van kuće i ako ovde živi neko ko ne voli da okuplja mnogo ljudi u svom domu, onda je ovaj stančić idealno rešenje.

10-4

13-4

14-4

Nama se ponajviše dopala kuhinja, iako su i kupatilski elementi, kao i ugradni plakari u predsoblju fantastično rešenje. Kuhinja nam je, naime, skrenula pažnju na sebe jer bi mnoge kuhinje volele da imaju ovoliko stila i šarma kao ova. Takođe, čak i neke tri puta veće kuhinje nisu ovoliko funkcionalne, praktične i korisne kao ova, a ova je, po meri prostora, napravljena tako da je svaki milimetar iskorišćen.

16-4

17-4

19-3

20-3

21-3

Možda se nekome od vas neće dopasti boja, možda će nekome biti previše tamna. Mi verujemo da je boja pitanje ukusa i da, čak iako nije svima omiljena,  ne čini kuhinju ništa manje lepom.

23-3

24-3

25-3

26-3

27-3

Šta vi mislite o stanu?  Bez obzira što je malen, da li vam se čini da je opremljen s merom i po meri?

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Delikatissen

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>