roze-soba-za-devojcicu-fb-thumb

Roze soba za devojčicu – predlozi i ideje

Soba za devojčicu treba da kombinuje elegantan dizajn i suptilan izbor boja. Kada dizajnirate spavaću sobu za vašu devojčicu, obratite pažnju na ono što ona voli, na njen temperament, interesovanja i jedinstveni ukus. Uključite je u proces osmišljavanja njene sobe, tako što ćete uvažiti njene predloge i ideje, koje ćete kasnije modifikovati tako da budu praktične i primenjive.

Za mnoge devojčice roze boja je simbol nežnosti i topline. Ova boja je često asocirana sa princezama iz bajki ili dobrim vilama, tako da gotovo svaka devojčica uživa u roze detaljima i roze sobama.

Tradicionalna soba za devojčicu je u roze tonovima, sa klasičnim nameštajem. Za moderniji izgled ovu boju možete kombinovati sa drugim svetlim bojama, poput zelene, plave ili purpurne. Znajte da jedna boja nije dovoljna da bi se stvorila jedinstvena sobica. Mora postojati kontrast hladnih boja kako bi utisak bio zadivljujuć.

roze soba 5

Budući da svaka devojčica ima jedinstvenu ličnost i interesovanja, dečija soba može imati različite teme i odabir nameštaja. Inspirišuće fotografije mogu vam mnogo pomoći da sa vašom devojčicom odaberete ono što joj najviše odgovara, kao i da vam daju zanimljive ideje za nameštaj po meri, osvetljenje, dekoraciju i lepu kombinaciju roze sa ostalim bojama.

Za mlađu devojčicu, koja uživa u igri i plesu, dizajn nameštaja po meri i čitave sobe treba da bude jenostavan, poput baleskog studija. Okačite joj lepo gledalo, baletanke na zid i provucite kroz celu sobu roze detalje, kako bi se ona uvek osećala inspirisanom i slobodnom za igru.

roze soba 7

Tinejdžerke uživaju u enterijeru koji odražava njihovu ličnost i individualnost, a to su često upravo roze sobe, u kojima imaju slobodu i da okače postere na zid ili ljubavne citate, a da se time ipak ne naruši nežnost i suptilnost koje roze soba reflektuje.

Za koji god dizajn da se odlučite, vaša devojčica, bilo da je veoma mala ili već tinejdžerka, sigurno će uživati u roze sobi.

Evo nekoliko predloga što se tiče nameštaja po meri i dizajna enterijera dečije sobe:

roze soba 6

roze soba 8

roze soba 9

roze soba 10

Ukoliko razmišljate o nameštaju po meri

Ili pogledajte neke od naših radova

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>