11

Renoviranje stana koje je rezultiralo potpuno novim izgledom

U skladu sa našom praksom da sa vama delimo dobre primere, danas vas vodimo u jedan stari stan – u kome živi četvoročlana porodica – koji je, nakon što je renoviran, dobio totalno nov izgled, ali i mnogo bolju funkcionalnost.

Pogledajmo ga zajedno!

1.Upotrebna vrednost predsoblja

Pošto je prvobitni stan imao previše predsoblja i hodnika, zadatak broj 1 je bio osloboditi se neupotrebljivih površina, te je jedan zid srušen i napravljen je prostran dnevni boravak. Sam dnevni boravak je prilično rasterećen nameštajem: osim nameštaja za sedenje, postoji još samo par vrlo pažljivo ugrađenih elemenata nameštaja, koji je pravljen po meri i dimenzijama prostora.

1

 

2.Potrebe za radom od kuće

Zbog činjenice da je rad od kuće postao izvesnost, vlasnici stana su odlučili da od jednog dela životnog prostora naprave kućnu kancelariju. U te shvrhe, napravljen im je radni sto po meri za dve osobe, koji ima 2 lampe za osvetljenje, dva ormara za skladištenje materijala…

2

3.Središte ili srce doma

Naravno, mislimo na kuhinju. Jer, porodica se najlepše okuplja oko ognjišta, to jest, oko mesta gde se sprema hrana. Pošto je društvena zona osmišljena u skladu sa otvorenim konceptom, trpezarija služi kao elegantan prelaz iz kuhinje u dnevni boravak.

3

4.Kuhinjsko ostrvo

Čitava kuhinja je napravljena je po meri, a svi kuhinjski elementi, uključujući i ostrvo su od medijapana. Ostrvo služi i kao prostor za skladištenje, ali i kao sto, pa ćemo ga mi zvati „stostrvo“. 😊

4

5.Kuhinjski trik

Iznad frižidera se nalazi nešto što na prvi pogled izgleda kao beli zid, ali zapravo nije. U pitanju je takođe element za skladištenje, ali je on bele boje te tako prostor izgleda rasterećenije i svetlije. Recite kakvo dobro rešenje 😊

5

6.Rešenje u spavaćoj sobi

Uzglavlje kreveta je napravljeno po meri, od drveta i u boji koju su vlasnici smatrali najkompatibilnijom sa ostatkom enterijera.

6

7.Dečija soba po meri

Ni dečja soba nije ostala bez nameštaja po meri. Pogađate, u pitanju je komoda koja je smeštena između dva kreveta i koja, milimetarski precizno, popunjava prostor.

7

8.Prostor za igru

Pored spavaće sobe je napravljena soba za igranje, koja će u određenom trenutku postati nova spavaća soba. Do tada, neka služi najlepšoj svrsi na svetu 😊

8

9.Garderober po meri

„Pošto je potreba ove porodice za velikim garderoberom neminovna, napravili smo jedan ugradni od skoro 4 metra. Nismo želeli dsa bude klasično beo, pa smo napravili kućice od iverice i, to, tako ukrasili frontalni deo.“ pojašnjavaju dizajneri koji su se bavili renoviranjem ovog enterijera.

9

10.Predivno kupatilo predivno opremljeno

Pogađate, i u ove svrhe su iskorišćene prednosti nameštaja po meri. Elementi koji se nalaze ispod lavaboa su napravljeni upravo po meri i, usuđujemo se da kažemo, ovo je najbolja opcija od svih mogućih opcija koje imamo prilikom opremanja kupatila. Verujemo da ćete se i vi složiti 😊

10

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: El Mueble