Žuto narandžasta dečija soba na Novom Beogradu

Na dečije sobe uvek obraćamo posebnu pažnju i trudimo se da zajedno sa klijentima – roditeljima dođemo do idalnog rešenja za svakog mališana ponaosob.

Tako je bilo u u ovom slučaju, kada smo dobili zahtev da napravimo nameštaj po meri za dečiju sobu u stanu na Novom Beogradu. Roditelji su izrazili želju da sav nameštaj po meri bude od univera u tri dezena – narandžastom, žutom i bež.

Prvi komad nameštaja za ovu dečiju sobu jeste interesantan krevet, koji sa jedne strane ima stepenik, a napred dve fioke, ormarić i donju fioku za pomoćni dušek. Uzglavlje je zaobljeno, jer smo izbegavali oštre ivice.

Radni sto je jednostavnog oblika, sa kasetom koja ima tri fioke i točkiće, kako bi kaseta mogla da se po potrebi premešta svuda po sobi.

Iznad radnog stola postavljena je jedna otvorena polica i viseći ormarić na zidu, na Kakadu nosačima. Aluminijumske ručke nalaze se i na kaseti ispod radnog stola, kao i na visećem ormariću iznad.

Plakar po meri za ovu dečiju sobu rađen je u svemu po dogovoru sa roditeljima.

Sokla je od narandžastog univera, a četvoro vrata od kombinacije bež i „sunce“ žutog univera. Unutrašnjost plakara rađena je od belog univera (jeftinije je, a ne vidi se spolja) i raspoređena je po želji klijenta kombinacijom polica i prostora za kačenje dečije garderobe.

Pogledajte i ostale reference