Plakari

U širokoj ponudi nameštaja i propratne opreme, plakari su svakako među našim najtraženijim i najkvalitetnijim proizvodima.

Americki plakari sa kliznim vratima su neizostavni deo svakog savremenog doma, kako zbog svog modernog dizajna, tako i zbog ogromnog prostora za skladištenje stvari koji pružaju.

Ukoliko želite da učinite Vaš dom pre svega funkcionalnijim, a u isto vreme lepšim i prijatnijim za život, onda su naši američki plakari koje izrađujemo prema Vašim željama, a sve to po veoma pristupačnim cenama, uz garanciju kvaliteta i brzine izrade, prava stvar za Vas.

Izuzetno velika potražnja koja za ovim proizvodima vlada na tržištu, kao i veliki broj zahteva za njihovu izradu, koje gotovo svakodnevno dobijamo, učinili su naš tim jednim od vodećih proizvođača ovih plakara u Beogradu i Srbiji.

U našem moderno opremljenom centru za sečenje i oblikovanje pločastih materijala, prema Vašim idejama i zamislima izrađujemo sve vrste i veličine ovih plakara. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice u pogledu dizajna ili same izrade, naš dizajnerski tim je tu da Vam pomogne da osmislite idealno rešenje plakara za Vaš dom, ili da Vam asistira da biste Vaše originalno rešenje bolje prilagodili Vašim potrebama i mogućnostima Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Plakari i klizna vrata se proizvode od iverice u preko 150 dezena. Od medijapana koji se farba u 1000 razlicitih boja I nijansi. U izradi koristimo isključivo nakvalitetnije okove.

Što se izgleda plakara tiče, možete birati između najraznovrsnijih obloga proizvođača SIBU koje će vam omogućiti da prilagodite Vaš plakar svakoj vrsti estetskog dizajna koji poželite. Osim toga, možete ga obložiti peskiranim staklom ili staklom u boji širokog dijapazona ili se odlučiti za najjednostavniju, tradicionalnu varijantu samo sa velikim ogledalom preko kliznih vrata.

Izrada američkih plakara po narudžbini traje 10 do 15 dana, ali po potrebi može biti i nešto kraća od ovog roka. Kao i kod svih ostalih naših proizvoda, dostava, ugradnja i montaža na teritoriji Beograda su besplatni i ulaze u cenu samog nameštaja.

Ukoliko niste sigurni da li je baš to ono što tražite, u našem prodajno-izložbenom salonu, koji se nalazi u Poenkareovoj ulici 1. na Dorćolu, možete pogledati i raspitati se o svim materijalima, elementima, kvalitetu i načinu izrade, a naše uvek ljubazno osoblje je tu da odgovori na sva vaša pitanja.

Ako imate hroničan problem sa nedostatkom prostora za odlaganje stvari, ako Vam uvek nedostaje mesto da okačite neki komad odeće, ili da odložite sezonske stvari prilikom promene godišnjih doba, a želite da ovaj svoj nedostatak prostora rešite na moderan, stilski lep i neupadljiv način, onda su američki plakari po meri, firme Crvena Jabuka upravo ono što Vam je potrebno.

Plakari su danas ne samo neophodnost i sastavni deo svakog stambenog ili poslovnog prostora, već i estetski pečat koji čini skladnu celinu sa ostalim delovima prostora u kome se nalaze. Kako se menjaju godišnja doba i vremenske prilike, tako se police i vešalice plakara prazne jednom i pune drugom sezonskom odećom. Ova česta pojava njihovog preturanja i preuređivanja njihovog sadržaja, nameće tu potrebu da osim estetskog, poseduju i određeni funkcionalan kvalitet, koji omogućava lako i brzo menjanje stvari u njima.

Na sve ove i mnoge druge zahteve koje imate, spreman je da odgovori tim fabrike za izradu nameštaja po meri, Crvena Jabuka, koji iza sebe ima dvadeset godina iskustva u ovoj oblasti proizvodnje.


Za početak se možete obratiti našim dizajnerima kako biste im preneli svoje ideje, ili im predložili da eventualno sami nacrtaju i kompjuterski obrade ono rešenje koje smatraju najboljim za Vaše potrebe i Vaš poslovni ili stambeni prostor. Vaši plakari ce, budite uvereni, biti moderni, elegantni i stilski lepi, a uz to i veoma korisni i praktični.

Što se tiče izbora materijala, možete doći u naš prodajno – izložbeni salon, u Poenkareovoj ulici broj 1 na Dorćolu, gde iz prve ruke možete odabrati i definisati sve detalje u vezi sa izradom Vašeg plakara i drugih komada nameštaja. Osim toga, ovde možete videti i odvojeno kupiti i dodatne elemente koje ugrađujemo u Vaš nameštaj, poput ručica, šarki, nožica, kliznih mehanizama, bravica, amortizera i okova čuvenih svetskih proizvođača BLUM, WIRTH, FGV, SPAX i SIRO. Osim toga, koristimo i ručice renomiranog svetskog brenda FOREST, a obloge brenda SIBU garantuju da će se Vaši plakari ne samo uklopiti u celokupni dizajn enterijera, nego će mu dati i unikatan estetski doživljaj.

Kada se odlučite i specificirate Vaše želje, prelazi se na izradu samih plakara, koje pravimo u našem moderno opremljenom centru za sečenje i obradu pločastih materijala, na 3 najsavremenije mašine za sečenje i kantovanje drveta, marke TRIATHLON. Od materijala koristimo samo najkvalitetnije, poput punog drveta, furniranog medijapana i furnirane iverice, koju farbamo u preko 150 dezena i boja, medijapana farbanog poliuretaskim bojama u preko 1000 boja, univera renomiranih proizvodjaca: FUNDERMAX, KAINDL, KRONOSWISS; zatim špik, šper, lesonit i panel.

Nakon završene izrade, za koju je potrebno od 10 do 20 dana (ovaj rok može biti i kraći po potrebi i prema dogovoru), besplatno dostavljamo, montiramo i ugrađujemo plakare u Vaš stambeni ili poslovni prostor na celoj teritoriji Beograda.

Najbolja garancija kvaliteta naše ponude i uspeha koji održavamo na tržištu već punih 20 godina je naša posvećenost savršenstvu, koju unosimo u svaki plakar i svaki drugi komad nameštaja koji proizvedemo. Kod nas ćete naći ne samo nameštaj, već stvari koje su pravljenje sa stilom, smislom za dizajn i velikom predanošću, što im pored unikatnog estetskog doživljaja daje i veliku funkcionalnost, koja je svakako jedan od najbitnijih kvaliteta koji bi naš nameštaj i uopšte sve stvari koje koristimo trebalo da poseduju.

Vaše je samo da poželite, a na nama je da Vašu želju prenesemo u Vaš dom.