Dnevne sobe

Ono što je u starim vremenima za porodicu predstavljalo ognjište, danas predstavljaju dnevne sobe.

Mesto gde se okupljaju i najveći svog vremena provode članovi porodice je verovatno i najbitnija prostorija u svakom domu i epicentar dešavanja u svakoj porodici. Zbot toga je bitno da uređenje ove prostorije odiše ne samo toplinom i ukusom, nego posebnom vrstom jednostavnosti, ušuškanosti i funkcionalnosti koje će na najbolji način odraziti sve potrebe koje ima jedna dinamična celina kakvu predstavlja svaka porodica.

Ukoliko želite da od kuće ili stana napravite dom za Vašu porodicu, onda je dnevna soba izrađena po Vašoj meri, željama i specifikacijama upravo ono što Vam treba. Dvadesetogodišnja tradicija fabrike nameštaja Crvena Jabuka, iz Beograda, garantuje Vam da će sve Vaše želje i ideje biti sprovedene u delo na jedan brz, efikasan, estetski lep ali pre svega kvalitetan način, koji će na najbolji način zadovoljiti Vaše potrebe.

U našoj proizvodnji možete naručiti izradu komoda, klub stolova, polica, držača za najrazličitije namene, običnih ili američkih plakara, kao i složene elemente za držanje televizora, stereo uređaja, DVD uređaja i druge tehničke opreme koja predstavlja neizostavni deo Vašeg životnog prostora.

Kvalitetu koji poseduju dnevne sobe po meri koje mi proizvodimo doprinose posvećenost, profesionalnost i veliko iskustvo u radu koje su osnovne odlike svakog od članova našeg tima, i našeg tima u celini.

Ukoliko niste sigurni u to šta želite ili biste voleli da neko smisli rešenje za Vaš dom umesto Vas, možete se obratiti našem uslužnom i visokoprofesionalnom timu dizajnera, koji će zajedno sa Vama osmisliti, narctati i sprovesti u stvarnost ono što Vi smatrate najadekvatnijim rešenjem za Vaše potrebe.

Dnevne sobe po meri, kao uostalom i sav ostali nameštaj naše proizvodnje, proizvodi se samo od najkvalitetnijih materijala, među kojima su univer, sirova i furnirana iverica (150 dezena), panel, medijapan (koji farbamo poliuretanskim bojama u preko 1500 boja I nijansi), puno drvo.

U izradi našeg nameštaja koristimo i najkvalitetnije proizvode čuvenih svetskih proizvođača.Među njima se nalaze bravice, sistemi za spajanje, šrafovi, kapice, lepkovi, spojnice, šine, šarke, klizači i točkići renomiranih svetskih firmi BLUM, FGV, WIRTH, SPAX , kao i ručice proizvođača SIRO. Tu su i dekorativne obloge, koje svakom komadu nameštaja daju fenomenalan i unikatan estetski pečat, proizvođača SIBU. Ove proizvode možete pogledati i kupiti i odvojeno u našem izložbenom centru, u Poenkareovoj ulici broj 1, na Dorćolu.

Rok za izradu svih delova nameštaja naše firme je između 10 i 20 dana, ali po potrebi i prema dogovoru može biti i kraći. Dostava, montiranje i ugradnja svih proizvoda Crvene Jabuke ulaze u cenu samog nameštaja, koja je više nego pristupačna.

Ako je topla porodična atmosfera, uz primesu modernog dizajna a sve to umotano u lep estetski doživljaj ono što tražite za Vaš dom, onda su dnevne sobe po meri Crvene Jabuke upravo ono što ce ispuniti Vaša očekivanja.

Vaše je samo da nas kontaktirate, na nama je ostalo.