portada

Nameštaj za TV, audio i video uređaje – od ideje do realizacije

Hajde da se svi zajedno podsetimo kako se oprema dnevni boravak i u odnosu na koji uređaj se u prostoriju postavljaju svi komadi nameštaja. Da, pogodili ste – u odnosu na TV.
E, sad, i TV treba negde smestiti. Nekada su nam za to služile komode ili regali, a sada se sve više okrećemo laganijim i manje masivnim komadima nameštaja.

Zato smo vam i pripremili ovaj blog: da sa vama podelimo dvadesetak ideja i da vas podsetimo kako možete napraviti nameštaj za svoju audio-vizuelnu opremu.
Nameštaj sa slika je pravljen od različitih materijala, kao što je, uostalom i praksa prilikom izrade nameštaja po meri.


Konkretno, mi u Crvenoj Jabuci, nameštaj pravimo od svih pločastih materijala (univer, farbani i furnirani medijapan, masiv, kompakt ploče, kerok..), a ukoliko se još uvek niste opredelili za određenu vrstu , uvek vam možemo ponuditi više varijanti.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

 

Ukoliko ste ovaj blog posetili jer ste ušli u planove oko opremanja svog doma i za to vam je, između ostalog, potreban i  nameštaj za TV, što se nas tiče,  dovoljno je da nam, kao prvi korak, pošaljete zahtev za ponudu na naš mail: namestaj@cjabuka.rs ili da zakažete sastanak sa našim dizajnerima pozivom na:
063 216 473

U obe varijante je najbitnije da nam iznesete vaše želje u pogledu izgleda nameštaja (fotografije ili skice), kao i okvirne dimenzije komadnog nameštaja ili prostora u koji bi nameštaj trebalo da se smesti.

O ostalim koracima ćemo se dogovoriti, sada vam samo garantujemo da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo – i vaše i naše :)

 

 

Fotografije preuzete sa: Decori7.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>