portada

Najmanje kuhinje mogu biti i najlepše kuhinje

Kada je kuhinja mala, sva pravila uređenja kreću od jednog, osnovnog: maksimalno iskoristiti  prostor za rad i za skladištenje. Zadovoljiti taj uslov nije lako, ali nije ni nemoguće, napročito zato što je neophodno. Što bi se reklo, kad se mora, nije teško :)

Ovaj uslov je temelj na kojem su izgrađena sva ova sjajna rešenja kuhinja koja ćete videti u nastavku. Ovo je, takođe, zlatno pravilo koje treba da sledite ako i vi raspolažete manjim kuhinjskim prostorom. Ako se budete pridržavali ovog pravila, malene kuhinje mogu biti ne samo funkcionalne, već se mogu i dekorisati tako da odgovaraju svakom ukusu, od seoske kuhinje do nečeg savremenog. Pogledajte o kakvim primerima je reč i zapamtite ideje koje bi bile baš po vašem ukusu i po meri vaše kuhinje.

Naravno, pošto su u pitanju dimenzije prostorija koje je praktično nemoguće opremiti industrijskim nameštajem, makar ne tako da zadovolje i kriterijume funkcionalnosti  i estetske standarde, kuhinnje su dizajnirane i pravljene isključivo po meri. Iako, sasvim moguće, kao celina deluju harmonično i skladno, nemojte isključiti mogućnost da iskoristite poneku ideju. Naravno, tako što ćete je prilagoditi svojoj kuhinji.

1

2

3

4

5

6

7

9

8

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

28

29

30

32

33

34

35

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: House and Garden

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>