portada

Maštovita studentska garsonjera vredna divljenja

Znate da volimo da podelimo s vama neke od primera koji nas fasciniraju.  Tako ćemo učiniti i danas, jer ovaj prostor zaista zaslužuje svaku pohvalu!

Čak nismo sigurni ni da li je u pitanju garsonjera, ili da ovaj prostor jednostavno nazovemo sobom sa kupatilom. Površina ovog prostora je 17.3 metra kvadratna, a li na tako malu površinu je stalo sve što jednom studentu treba.

Ono što nas je najviše oduševilo i inspirisalo da sa vama podelimo ovaj članak, zapravo je dizajn i raspored svih komada nameštaja, zahvaljujući kome ovaj mini stan izgleda prilično prostrano.

 

3

 

Za početak, primetite da stan ima mali ugaoni ulaz sa ogledalom, policom, stolicom i garderobom.

Samo jedan mali korak od ulaza otvara se u kombinaciju spavaće sobe, radnog stola i kuhinje. Iza poluzida, to jest pregrade, nalazi se prostor za spavanje sa krevetom koji je pravljen po preciznim merama prostora, tako da nijedan milimetar ne zvrji prazan. Krevet je blago podignut kako bi omogućio skladištenje ispod njega, dok zidni televizor omogućuje da se krevet koristi i kao mesto za gledanje televizije.

 

6

 

Noćni sto se susreće sa drvenim radnim stolom, a iznad stola je viseći komad nameštaja koji se može koristiti i kao polica za knjige i kao otvorena ostava.

Radna površina drveta se pretvara u kuhinjski pult, koji ima minimalnu, a i po stilu minimalističku ploču za kuvanje. Visok prozor dozvoljava prirodno osvetljenje koje popunjava mali prostor, dok ormari i ladice ispod stvaraju dodatni prostor za skladištenje.

 

7

 

Pored kuhinje se nalazi kupatilo sa tušem, lavaboom i toaletom. Ogledalo zauzima zid, a ispod njega drvena polica obezbeđuje mesto za čuvanje raznih predmeta i sredstava za higijenu koje svi držimo u kupatilu.

 

9

 

Fascinantno šta je sve stalo u tako mali prostor, zar ne?! Mada, kad malo bolje razmislite, i nije toliko čudno što je prostor maksimalno iskorišćen, kada je garsonjerica opremana nameštajem po meri.

 

 

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

 

Izvor:  Small Apartment Efficient Design

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>