portada

Maleni moskovski stan kao velika inspiracija

Danas vas vodimo u jedan maleni stan u Moskvi kojim smo bili fascinirani, pa smo odlučili da fascinaciju podelimo sa vama. Razlog našeg oduševljenja je taj što je ovaj mali prostor opremljen nameštajem po meri na takav način da mu, od funkcionalnog nameštaja, preko estetskog dojma, do prostora, ništa ne manjka.

Pogledajmo ga!

1

Glavna otvorena površina stana ima kuhinju i trpezariju s jedne strane. Na zid se nalazi majušna mat crna kuhinja sa drvenim detaljima, dok sto za ručavanje pruža dodatni prostor za pripremu hrane i mesto za ručavanje.

2

Dužinom prozora nalazi se klupa koja ima dva jastučića na svakom kraju, dizajnirana za opuštanje uz knjigu. Ispod klupe se nalazi otvorena polica, napravljena za kolekciju zbirke knjiga.

4

Monohromatski enterijer i potencijalnu monotoniju razbija jarko žuta boja kreveta i onoga što bi činilo okvir spavaćeg prostora. Kada smo već kod razgraničavanja prostora, crni prozor ima isut tu ulogu, s tim što on deli spavaću zonu od mini kućne kancelarije i garderobera.

6

Ono što je zajedničko svakom komadu nameštaja je da je pravljen po meri i u skladu sa potencijalima prostora i da je, upravo zahvaljujući tome, prostor maksimalno iskorišćen.

8

9

10

11

Verujemo da ste i vi ostali zadivljeni ovim malenim stanom i nadamo se da će vam svi materijali koje delimo sa vama poslužiti kao inspiracija kada bude uređivali svoj prostor, po vašoj meri i ukusu.

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Contemporist

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>