0-14

Mala cvetna kuhinja po meri

Danas vas vodimo u jedan maleni stan koji je samo delimično opremljen nameštajem po meri. Konkretno, jedino je kuhinja omerena i, u skladu sa merama, opremljena. Ali, pošto je čitav stan opremljen skladno i sa ukusom, podelićemo s vama fotografije svih prostorija s ove virtuelne ture.

Da se vratimo na kuhinju… Za početak, primetite da ima neku seosku notu – svežu, jednostavnu i čistu. Dobila ju je zahvaljujući samo par detalja, poput tapeta sa biljno-cvetnim motivima i ali i nameštaju koji je jednostavan, čist i praktičan – i, da ponovimo, po meri kuhinje.

 

Ključni faktor koji je definisao stil ove kuhinje je, za početak neutralna osnova, kao što je beli nameštaj, zatim drveni pod i drvena ploča, koji daju topli i domaći ton, od koga, nadalje, možemo ići ka klasičnijem, rustikalnom stilu ili izabrati skandinavski ili vintidž stil, u zavisnosti od dodatnih detalja koje odaberemo.

Viseći elementi kuhinje se prostiru do samog plafona i sastoje se iz pregrada manje ili veće zapremine u koje može da se odlaže posuđe ili šta god da izaberu oni koji koriste ovu kuhinju. Donji delovi u sebi nose i ugradne, ali ne i sakrivene elemente i u toj meri uklapanja, ali ne i stapanja, delimično leži i tajna ležernog stila kuhinje.

Preko puta radne ploče nalazi se frižider koji je zamaskiran istim frontovima kao i kuhinjski nameštaj.

U kuhinji, pored cvetnih motiva na tapetama, ima i pravog cveća i začinskog bilja i skloni smo da verujemo da bi ono samo bilo dovoljno da unese životnost u prostor.

1-11

2-11

3-11

4-10

5-10

Generalno čitava dekoracija stana ima miran, čist i ležeran aspekt, jednostavna je dekoracija mekih i harmoničnih boja, koja nas poziva na odmor. Možda to i jeste naš najveći zahtev koji imamo od svog doma: da nas toplo i nežno dočeka i primi kada se dođe iz spoljnog sveta u kome često vlada buka, haos, gužva i stres.

7-10

8-10

9-10

10-10

11-8

13-7

15-7

17-7

18-6

20-3

21-2

Nadamo se da vam se dopao ovaj stan. Nadamo se da je kuhinja i na vas, kao i na nas, ostavila poseban utisak – iako znamo da postoji mogućnost da smo mi malo više fokusirani na nameštaj po meri nego što su naši pratioci 😊
U svakom slučaju, pišite nam utiske, veselimo im se i rado ih čitamo!

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

 

Izvor: Cocina De Aires Campestres En La Ciudad