1

Kuhinje crne boje: evergrin dizajna enterijera

To što je danas takozvani Crni petak samo nas je asociralo da vas podsetimo na jednu veliku istinu: crne kuhinje su evergrin, ali su danas, više nego ikad, u modi. Ipak, ljudima nije tako lako da se odluče za ovaj korak, to jest, da svoju kuhinju naprave od materijala crne boje.

I razumljivo je i logično što se javljaju sumnje pred ovako smelim izazovom; ali, ako je dobro dizajnirana, ako su uzete u obzir sve karakteristike i svi faktori, sumnje se raspršuju i pojavljuje se samo želja da ostvarite zamisao da i vi imate crnu kuhinju. Kada kažemo “karakteristike i faktori” mislimo prvenstveno na osobine kuhinjskog prostora: svetlost, veličinu, podove, zidove… Svi ovi uslovi moraju da idu u korist crnom kuhinjskom nameštaju. Tek ako su oni ispunjeni, dobićete spektakularnu i jedinstvenu crnu kuhinju. Mi vam savetujemo da ovakav izbor ne donosite sami već da se obavezno konsultujete sa stručnjacima za uređenje enterijera. Crna boja, kada je prisutna u velikim količinama, zaista može biti najpogrešnija ideja na svetu. Ali, ako uz pomoć dizajnera enterijera zaista shvatite da je ta boja kao stvorena za vašu kuhinju, ako se sa njima dogovorite oko izbora materijala, oko završne obrade i ostalih detalja, onda možete mirne glave da se odlučite za ovaj izbor.

Posebno je važno da naglasimo da crne kuhinje imaju snažnu i odvažnu „ličnost“, retke su, prirodno elegantne i moderne i, kao što ćemo videti u nastavku, mogu se kombinovati sa drugim bojama i materijalima kao što su, između ostalog, bela i drvo.

Mi, u ovom blogu, sa vama delimo neke lepe primere za koje se nadamo da će vam poslužiti kao inspiracija.  Imajte u vidu da je inspiracija samo prvi korak – za realizaciju je potrebno mnogo više 😊
Uživajte u idejama i pišite nam u komentarima da li vam se neka svidela i da li ćete neku iskoristiti i u svom životnom ili poslovnom prostoru 😊

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

20

21

22

23

24

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor fotografija: Milideas