0-17

Kako izgleda kada je i minimum dovoljna mera

Ima tačno 28 m² ni više, ni manje, a pogledajte šta je sve stalo u ovu prijatnu, udobnu funkcionalnu garsonjeru!

Garsonjera je opremljena nameštajem koji je neutralnih boja, čistih, jasnih i svedenih linija u završnoj obradi, nameštajem koji je prevashodno funkcionalan, komadima nameštaja koji su pravljeni po meri…

Difuzno prirodno svetlo ovom malom domu daje moderan i prijatan izgled i pojačava lepotu i sklad svih elemenata koje smo upravo naveli.

1-17

2-17

3-15

4-17

Mi ćemo, shodno našoj profesiji, struci i zanatu, poseban ostvrt napraviti na nameštaj po meri.
Konkretno, na kuhinju po meri i na zonu koja ima funkciju spavaće sobe.

Kuhinja je malecka kao šibica, ali je isto tako i popunjena praktičnim sastavnim elementima i sve je raspoređeno i poslagano cakum-pakum. U jedan nevelik ugao stala je radna ploča sa emelentima za skladištenje ispod sudopere, viseći elementi, par fioka, uska pregrada za odlaganje uspravnih kuhinjskih stvari i ono što se nekad zvalo bela tehnika, mada bela boja nije više zaštitnik znak tehničkih uređaja. Pogađate, frižider je maskiran medijapanom od koga je napravljena sama kuhinja, pa ga iz tog razloga ne vidite.

5-17

6-17

7-16

8-16

9-16

10-16

12-16

Naša druga fascinacija u ovoj malenoj garsonjeri je zona koja ima funkciju spavaće sobe. Ormar, to jest garderober, pravljen je po meri, čemu jasno svedoči punljina u kojoj je smešten krevet – verovatno i on sam po meri prostora.

13-15

14-13

15-13

16-13

Što se ostalog nameštaja tiče, a nije da ga ima još mnogo, samo ćemo prokomentarisati da nam je sasvim logično što je jednostavan i čistih linija. Detalji su takođe u tom stilu, ne samo zato što skandinavski stil podrazumeva jednostavnost i izvesnu svedensot, nego i zato što bi, u ovako malom prostoru, svaka vizuelno bučna stvar delovala napadno i opterećujuće. Pored diskretne, a ipak moćne lampe za čitanje, umetničkih slika na zidovima – koje ne zauzimaju prostor – želimo da vam skrenemo pažnju i na ogledalo koje, pored toga što ne zauzima prostor, dodatno čini da on deluje veće. Sećate se koliko smo vas puta, u blogovima, a i na fotografijama koje delimo sa vama na mrežama kao inspiraciju, podsetili na značaj dobro odabranog i dobro pozicioniranog ogledal? E, verujemo da je ovaj prostor pravi primer koji ilustruje spoj lepote i funkcionalnosti jednog aksesoara.

17-12

18-12

19-11

20-11
Nismo sigurni da li je komad kupatilskog nameštaja napravljen po meri ili je u pitanju primer iz serijske, farbičke proizvodnje, ali smo odlučili da sa vama podelimo fotografije kupatila jer nam se učinilo da ćete samo tako steći kompletnu sliku ove garsonjere i da ćete jedino tako moći da, možda, neki primer pokupite i za sebe – kao inspiraciju za uređenje svog malenog kutka 😊

22-11

23-11

24-11

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

 

Izvor: Delikatissen

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>