1366_2000

8 koraka do uredne spavaće sobe

Ako je tačno, a tačno je da je spavaća soba naš hram, mesto na kome se naše telo,um i duša odmaraju, onda, u najmanju ruku, ova prostorija treba da bude mesto koje odiše mirom. To se, po svemu sudeći, postiže samo i isključivo ako u njoj vlada red i ako se sve nalazi na svom mestu.

Zato je izuzetno važno da procenimo svoju spavaću sobu i da se, na kraju te procene, odreknemo beskorisnih stvari, a onima koje imaju funkciju da dodelimo mesto koje im pripada, a koje neće remetiti harmoniju.

Da bismo to postigli, ključno je da imamo dovoljno prostora za skladištenje, dovoljno elemenata koji nam u ovoj nameri pomažu i malo discipline da bismo održavali red.

1.Napravite dobar ormar ili garderober

Uložite u dobar ormar s potrebnim policama i ladicama kako biste na jednom mestu mogli da držite garderobu i aksesoare. Kako će izlegati distribucija odeljaka? Pa, neka to bude dogovor između vas i dizajnera, ali uvek po vašoj želji. Takođe, možete koristiti i kutije kao što vidite na fotografiji.

1armario-en-orden-00466489-o_8ae60fd0

2.Kažite DA noćnim ormarićima s fiokama

Noćni ormarići, komodice, stočići su veoma praktičan komad nameštaja. Njihova uloga je da vam obezbede da imate pri ruci ono što će vam možda trebati tokom noći, poput čaše sa vodom, lampe, knjige… ali ako odaberete da napravite ovaj komad nameštaja sa fiokama, možete imati višestruku korist jer ćete u fioke moći smestiti lične predmete i sve ono što bi na površini samo pravilo gužvu.

2mesilla-de-noche-00443236-o_893bf1f1

3.Jedno mesto za aksesoare

Ako ste zaljubeljeni u nakit i imate bezbroj đinđuva I drangulija među aksesoarima, potražite ad hoc rešenje za skladištenje ovih sitnica. Kao što možete videti na fotografiji, ogrlice se mogu okačiti na merdevine, a svakako možete napraviti i neke stilizovanije “merdevine” u ove svrhe..

3-cajon-abierto-con-soluciones-de-orden_-00417687_ca161bbb

4.Klupe ili sanduci u podnožju kreveta

Ovaj sanduk u podnožju kreveta, omogući će vam da tu ostavite jastuke noću (nemojte gomilati odeću, nije ideja da nered prenosite s jednog na drugo mesto). A da bi ovaj element dekoracije bio još praktičniji, možete ga koristiti kao dodatni prostor za skladištenje stvari.

4accesorios-en-orden-00438267-o_41a0cb73

5.Svemoguće police

Ako je istina da su nam u dnevnoj sobi neophodne, u spavaćoj sobi su odlična ideja da stavite knjige koje čitate pred spavanje i da smestite svoje lične stvari u korpe i male kutije.

5banco-con-plus-00443130-o_29c72d0a

6.Napravite čiviluk ili stalak

Imati stalak, vešalicu ili čiviluk u spavaćoj sobi je super praktično rešenje, jer možete da okačite ogrtač, ili garderobu koju svakodnevno koristite i na taj način sebi uštedite vreme da svake večeri ili jutra slažete i odlažete ono što ćete svakako nositi.

6estanterias-00404523-o_a3d6d1a9

7.Multifunkcionalan nameštaj

Imati ugrađen sanduk ispod kreveta i klupu sa prostorom za odlaganje, poput ovih koje vidite na slici, garancija je da ćete imati dovoljno prostora tako da ništa ne ostane na otvorenom. Samim tim, sprečićete stvaranje nereda u sobi.

7perchero-00404504-o_d6e3900f

8.Mamini saveti

Da, zaista mislimo na savete naših majki, a konkretno na raspremanje kreveta, jer uredan krevet je osnovni temelj za urednost spavaće sobe. Na kraju krajeva, ništa nam ne vredi ako imamo sva moguća rešenja za održavanje reda, ako krevet ukazuje na haos.

8muebles-multifuncion-o-almacenaje-bajo-la-cama-00404507-o_7fd59047

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor: Como Tener Tu Dormitorio Ordenado Solo 10 Pasos

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>