portada

5 načina da napravite brze promene u stanu

Da, veliki broj nas se u svom domu oseća najsigurnije i najbezbednije i najsrećnije. I velika većina nas mnogo voli svoj dom. Ipak, to ne znači da nam njegovi zgled ne može dosaditi. Naprotiv! Baš kao što nam dosadi ista frizura ili da uvek pijemo istu vrstu kafe, tako nam, posle nekog vremena, dosadi i da nam kuća izgleda isto kao ranije.

Tada se desi da malobrojni odmah zasuču rukave i praktično ulete u radove, ali većina nas je prilično obazriva, a često i inertna.

Srećom, i za takve postoji rešenje 😊 Tačnije, postoji mnogo rešenja, a mi ćemo sa vama podeliti samo 5 – da vas ne bismo preopteretili informacijama, a i da biste možda lakše doneli odluku da nešto promenite.

Hajde da ih predstavimo:

1.Promenite lampe u spavaćoj ili dnevnoj sobi

Već ste umorni od abažura koje osvetljavaju vaše noćne stočiće u spavaćoj sobi i želite da ih zamenite za modernije? Naš je savet da birate neke koje pripadaju takozvanom skandinavskom stilu jer su svedene i neutralne, a opet osveže prostor.

1 lampe u spavacoj

2.Promenite bateriju tuš kabine

Promena je i brza i laka. Deluje kao nebitna, jer kome još može da dosadi izgled kupatila, jer, sve dok je funkcionalno, OK je 😊 To je delimično tačno. Međutim, ako ta promena nije isključivo estetske prirode, već podrazumeva i promenu iskustva prilikom tuširanja, onda ovaj predlog dobija veću težinu, zar ne? Da pređemo na stvar, kupite nove baterije, recimo crne boje, i to one sa SPA efektom prilikom tuširanja i videćete da će vam ova ekspres promena mnogo značiti.

2 tus u kabini crne boje

3.Osvežite posteljinu

Iskoristite akcijske ponude koje se nude početkom godine da obnovite posteljinu: platnene ili pamučne čaršave, jorgane sa printom, lagane ćebiće… Birajte modele neutralnih tonova koji odgovaraju svakom stilu, igrajte se različitim tonovima iste palete i videćete kako je vaša spavaća soba postala skroz „druga“spavaća soba!

3 posteljina

4.Okačite sliku na zid dnevne sobe

Ako ste ponosni na svoju dnevnu sobu, ali je zid iza sofe pomalo bzličan, ukrasite ga moćnom slikom, koja će svojom upečatljivošću da ispunjava ceo prostor. Kada je okačite, videćete kako vaša dnevna soba ima onaj efekat „pre i posle“.

4 slika na zid

5.Ofarbajte drvenariju

Za ovu aktivnost ćete možda morati da sačekate lepše i toplije dane, ali ni oni nisu daleko. Dakle, vrata od prirodnog drveta ofarbajte u belo i videćete kako, odmah, kuća deluje prostranije i svetlije. Možete to učiniti sami ili, ako želite, unajmite nekog profesionalca da to učini brže i efikasnije.

6 ofarbajte drvenariju

Pored ovih pet ideja, dodali bismo još jednu, koju nismo želeli da uvrstimo u „promene“ jer više spada u „dopunski nastavu“. Naime, ako ništa od prethodnih pet ideja nije u skladu sa vašim trenutnim raposloženjem, ako si vi niste setili nijedne alternative, onda možete da kupite jednu lepu kućnu biljku i tako osvežite svoj prostor. Ovo je lak i brz, a sasvim sigurno i najzdraviji način da uneste neku dobru promenu u stan.

 

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu.