29

35 ideja da pronađete inspiraciju za svoj ugradni ormar

Pošto se dešava da dođe do zabune, ili da postoje različiti načini razumevanja šta je ugradni ormar, odgovorićemo vam na to pitanje: to bi bio ormar napravljen od 1 dela (rupa u zidu sa zidovima od gipsa) na koji su postavljena vrata, a zatim je unutrašnjost obložena ili presvučena drvetom.

To je, doduše, bilo prvobitno razumevanje koncepta “ugradni ormar”. Trenutno se takođe razume kao ormar koji je napravljen po meri i koji ispunjava, ne ostavljajući nikakav prorez, prostor od zida do zida i od poda do plafona.

Ugradni ormari su i kod nas vrlo popularni što to ne iznenađuje jer njihovo postojanje u prostoru donosi mnoge prednosti.

Od mnogobrojnih, izdvojićemo tri najvažnije:

1.Koristi se sav mogući prostor
2.Prostorija je čistija i urednija
3.Traju mnogo duže

Naravno, ovo nisu sve prednosti. Lista je mnogo duža. Spektar opcija za završnu obradu (iznutra i spolja) mnogo je širi od modularnih ormana. Isto kao i mogućnosti distribucije, odnosno, rasporeda njegove unutrašnjosti. Kad sve ovo uzmete u obzir, shvatićete da ugradni ormari bolje reaguju na vaš dekorativni stil, da se više uklapaju u opšti ambijent prostorije, da vam daju slobodu stvaranja jer ih ipak pravite po meri i, što je možda najvažnije, spajaju lepo i praktično.

U nastavku ćemo sa vama podeliti 35 fotografija ugradnih ormara koje su se nama učinile prikladnim i dovoljno dobrim da vas inspirišu. Pogledajte ih i pišite nam da li smo pogodili.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

30

31

32

33

34

35

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: El Mueble

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>