trpezarija-po-meri-dusanovac-5

30 malenih trpezarija koje vas mogu inspirisati da opremite svoju

Kada živite u omanjem prostoru, prioriteti moraju da postoje. Tako, recimo, za kuhinju uvek mora imati mesta, jer morate nešto da jedete. Zato kuhinju opremate, birate nameštaj, detalje, boje, ne žalite ni vremena, ni novaca…

Za dnevni boravak takođe izdvajate resurse, jer morate negde da sednete.

 

Ali, za trpezariju često  nemamo prostora. Ili nemamo sluha… Ili ne prepoznajemo njen značaj… Šta god da je u pitanju, složićete se da smo je nepravdeno zanemarili. Jer, iako jeste tačno da je život bez trpezarije moguć –ali  slušajte, život je moguć bez mnogo čega – ipak je razlika  u njegovom kvalitetu i lepoti primetna. Nije isto, priznaćete, kada sednete za trpezarijski sto i ručate sa porodicom, kao kada ste skučeni u kuhinji.
Naravno, nekima jeste svejedno, ali onima kojima nije, mi smo pripremili selekciju od 30 fotografija malenih trpezarija. Među njima ćete videti trpezarijske stolove sa klupama u formi slova L, malene okrugle stolove sa nekoliko stoličica, smeštenih u ograničenom prostoru, trpezarijski prostor koji se „naslanja“ na prostor za sedenje ispod prozora, kao i trpezarijski sto koji je, zapravo, nastavak kuhinje, to jest, kuhinjskog ostrva, poluostrva ili pulta. Svakako, neće izostati ni primer stola koji se kači na zid.

Videćete, biće i lepih primera kada je u pitanju uklapanje boja i materijala, ali to neka ostane  na nivou primera – a vi, ako se odlučite da oplemenite svoju malenu trpezariju, napravite izbor koji je po vašoj meri :)

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

Nadamo se da ste uživali u ovim lepim, malim trpezarijama, i da ste dobili ideju kako da svoju opremite nameštajem i detaljima koji će ulepšati vaš prostor.

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

Izvor fotografija: Pinterest

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>