32

30 ideja da napravite ugradne police u svom domu

Ugradni elementi u dnevnim sobama, pored praktičnih aspekata, mogu prostoru dati i stil i ličnost. I zato što ugradni sistemi mogu biti dizajnirani da zadovolje specifične potrebe vašeg domaćinstva, opcije su gotovo beskrajne. Dakle, u zavisnosti od toga da li želite da napravite zatvoreno skladište za stvari, otvoreni komad nameštaja, ili želite da istaknete određene detalje, prilagođeni ugradni sistemi mogu ponuditi savršeno rešenje.

Verujemo da su vam naša rešenja za praktičan i lep nameštaj dobro poznata i da ste, što se ugradnih elemenata tiče, nemali broj puta videli s koliko veštine možemo da napravimo plakar ili police u dnevnoj sobi – baš po meri prostorije – zato u ovom blogu želimo da postignemo nešto drugo: da pokrenemo vašu maštu i da vas podstaknemo na neku ideju.

Zato ćemo vam u ovom blogu prikazati 30 ideja sa ugradnim policama koje predstavljaju najspecifičniji komad nameštaja u prostoru.
Neke od njih su napravljene u klasničnom stilu, neke su moderne, ali svima im je zajedničko to da se uklapaju u prosor i što su naprvljene baš po meri prostorije u kojoj se nalaze.

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

19

20

21

23

24

25

26

27

28

29

31

 

Ako ste i vi u potrazi za baš ovakvim komadom nameštaja, ili prosto, ako ste poklonik praktičnog i lepog nameštaja, onda su vam se ove ideje sigurno dopale, a ko zna, možda će vam i poslužiti kao inspiracija kada dođe vreme da sređujete vaš dom!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>