portada

3 praktična saveta i 30 inspirativnih fotografija za opremanje dečije sobe

Za sve vas koji planirate da uređujete dečju sobu, imamo tri atributa: lepa i praktična i po meri.

Kada pomislite na ove atribute, molimo vas da imate u vidu da vam govorimo o perspektivi deteta – jer je soba, jelte, dečja.

Dakle, dečja soba mora biti lepa detetu, to jest, mora sadržati boje, oblike i materijale koji su detetu prijemčivi – od zavesa, preko tepiha do nameštaja. U te svrhe, biraćete vedre i vesele boje, meke materijale prijatne na dodir, kao i nežne oblike.

Što se tiče praktičnog aspekta soba za mališane, treba da povedete računa o tome da su sve stvari koje će dete koristiti prilagođene dečjoj visini. Dakle, police na koje odlaže stvari, stiličica na koju se penje, krevet s kog samo treba da siđe… svi ovi elementi treba da olakšaju osamostaljivanje vašem mališanu i da ga, na što jednostavniji način, podupiru u odrastanju.

Takođe, gore pomenute lepe stvari moraju zadovoljavati kriterijum pragmatičnosti. Jer, džaba što su boje lepe, ako dete ne može da koristi svoju sobu u različite svrhe: za igranje, učenje i odmor, to jest, spavanje. Takođe, materijali treba da budu laki za čišćenje i da olakšavaju ovu aktivnost odraslima, a u nekim situacijama i deci, naročito onoj koja su već dovoljno velika da brinu o svom prostoru.

Što se tiče zadovoljavanja kriterijuma da soba za decu bude po meri, to je već naš zadatak 😊

Vaše je samo da imate u vidu da će vaša deca u svojoj sobi skakati, trčati, pisati, čitati, spavati, valjati se, učiti, jednom rečju, da će u njoj odrastati, i da nam, u skladu sa tom idejom, saopštite svoje želje i želje vaših mladunaca.

Mi smo uvek raspoloženi da razmenimo i naše ideje i iskustva, a danas, u vidu ovog bloga, pozivamo vašu maštu da se inspiriše fotografijama koje delimo sa vama.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

28

27

29

30

32

33

Napomena:

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Fotografije preuzete sa: El Mueble

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>