30

25 svežih i prolećnih dnevnih boravaka

Priznajte da je super osećaj kad napravimo neku promenu u kući! A proleće… Proleće nas prosto mami da to učinimo. I nema veze koliko truda ćemo uložiti, rezultat je vredan svakog napora. Šalu na stranu, ovo poslednje baš i ne smatramo tačnim, pa ćemo vam zato danas predstaviti neke ideje čija realizacija ne iziskuje veliki napor, a daju fantastične rezultate. U najvećem broju slučajeva radi se o izboru  tekstila i boja. Naravno, uvek možete dodati neki pomoćni komad nameštaja ili novu lampu, tepih ili zavese – sve u skladu sa željama, ambicijama i mogućnostima.


U ovom članku ćemo vam predstaviti 25 dobrih razloga da odenete svoju spavaću sobu u prolećno ruho, da je učinite vedrijom i “prolećnijom” sa svetlim bojama, laganim tkaninama i jednostavnim rasporedom koji vedri sobu. I, naravno, bez gubljenja iz vida rešenja za skladištenje koja nam pomažu u nastojanju da očuvamo red u prostoriji.

1

2

3

4

5

6

7

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

29

Posebno smo radosni što ste na svakoj fotografiji, za svoju inspiraciju, mogli pronaći detalje za svaki budžet i džep: od jastučića veselih i živahnih boja, preko dekorativnih detalja (lampi, ogledala, stočića od konoplje…) do komada nameštaja koji može biti dobra ideja onima koji neko vreme planiraju da, recimo, zamene stočić u dnevnom boravku. Ah, naravno, ako vam se nijedna od ovih ideja nije učinila primamljivom za vaš dom, uvek možete kupiti buket cveća i na taj način uneti proleće u svoju dnevnu sobu.

 

Izvor: El Mueble

Autorka: Alejandra Muñoz

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>