4

25 ideja kako da iskoristite stepenište

Ako vaš dom ima stepenište, ovaj blog će vam se svideti, jer smo vam danas pripremili pregršt interesantnih ideja kako biste se inspirisali i potpuno promenili svoj prostor ispod stepeništa.

1

Prostor ispod stepeništa vrlo često ostaje neiskorišćen, takoreći zvrji prazan, a to je, složićemo se, velika šteta. Taj dragoceni prostor može biti iskorićen u veoma dobre i pametne svrhe.

Za početak, možete ga iskoristiti da napravite otvorene police za knjige, a ako ste strastveni čitač, od ovog prostora možete napraviti čak i malu kućnu biblioteku.

Ako vam ideja o nameštaju ispod stepeništa sa ovom svrhom nije bliska, razmislite o policama na kojima ćete držati dekorativne detalje i suvenire, ili one sitnice kojima ne možete da nađete mesto.

Takođe, za malo praktičnije među nama, može biti korisna ideja da ispod stepeništa naprave malo skladište i u njemu čuvaju stvari koje se samo ponekad koriste.

A oni koji imaju takve poslovne potrebe, i naravno kojima to prostor dozvoljava, ispod stepeništa mogu napraviti radni sto, radni kutak, ili čak malu otvorenu kancelariju.

Da ne bismo dalje objašnjavali, a svima nam je poznato da su slike te koje daju najbolja objašnjenja, preći ćemo na fotografije koje smo izabrali za vas: za vašu inspiraciju, maštu, a možda i motivaciju da od svog stepeništa napravite lep i praktičan prostor.

Uživajte :)
2

 

3

 

5

 

6

 

7

 

8

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

19

 

20

 

21

 

22

 

23

 

24

 

25

 

26

 

27

 

28

 

29

 

30

 

31

 

32

 

33

 

Ako su se ove ideje dopale makar koliko i nama, javite nam! Volimo da čujemo vaše mišljenje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>