0-9

22 savršena metra kvadratna

Mi se žalimo na probleme sa stambenim prostorom u našim najvećim gradovima, ali istini za volju, mi u Srbiji velikih stambenih problema nemamo. Naravno, ako je neko baš uporan i želi da živi kod Terazijske česme u stanu od 75 metara kvadratnih, onda će očekivanja te osobe biti skoro pa nemoguća. Ali, ako smo realni u zahtevima, možemo pronaći prostor po našoj meri i ukusu.

Ipak, ima gradova u svetu gde su krov nad glavom i kvadratni metri zaista pravi luksuz, kao u Hong Kongu, Tokiju ili na Tajvanu. Stanovnici ovih metropola  moraju biti veoma kreativni kada je u pitanju raspored prostora koji mogu da priušte, ako žele da imaju funkcionalan prostor.

Mi sa vama delimo jedan takav primer, upravo zbog svih vas koji raspolažete malim površinama za život i kojima je potrbna sva kreativnosti i inspiracija ovoga sveta da bi prostor iskoristio maksimum svojih potencijala. Ova divna malena garsonjera nalazi se na Tajvanu. Ima samo 22 m², ali je prostor tako dobro organizovan da izgleda kao da je u pitanju mnogo veći stan. Istina je da visina plafona mnogo pomaže, prvenstveno da omogućava dosta prostora za odlaganje, ali i ostali delovi prostorije su veoma dobro, čak bismo rekli, virtuozno iskorišćeni.

Makar je takvo naše mišljenje.
Pogledajte fotografije i pišite nam da li se slažete.

1-9

2-9

3-9

4-9

5-9

6-9

7-9

8-9

9-8

10-8

11-9

12-7

13-6

14-7

15-6

16-6

17-6

18-5

 

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

Izvor: Delikatissen

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>