21

20 malih kupatila i velikih ideja kako da ih uredite

Šta vam prvo padne na pamet kada pomislite na kupatilo?
Naravno: pločice, kada ili tuš-kabina, lavabo i WC šolja. I pazite, u pravu ste! Upravo ovi elementi čine kupatilo prostorijom koja jeste. Ali, da li su nam oni zaista dovoljni i da li je održavanje lične higijene u higijenskim uslovima stvarno jedini zahtev koji imamo od kupatila? Znamo dobro da nije. Od kupatila se traži još ponešto – od mesta za veš mašinu do mesta za skladištenje svih sanitarija i sredstava ta higijenu.

I kada raspolažemo velikim prostorom ili makar pristojnom površinom, ne predstavlja nam nikakav problem da izvučemo maksimum iz kupatila i da u njega ubacimo sav kupatilski nameštaj koji poželimo. Ali, šta ćemo sa malim prostorijama, sa onima koje su po kvadraturi na granici između kupatila i onoga što zovemo WC? I u njih želimo da smestimo neki ormarčić, neku komodicu ili makar police za sredstva za higijenu, jer zašto bismo traćili prostor ako se već može iskoristiti?!

Pošto je to lakše poželeti nego osmisliti, mi smo vam pripremili 20 vizuelnih ideja kako da iskoristite mali kupatilski prostor. Pogledajte ih, sigurni smo da će vam neka poslužiti kao inspiracija. A kada dođe do realizacije ideje, javite nam se! Napravićemo vam sve što poželite baš po vašoj meri!

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

15

15-79

17

18

20

19

 

Fotografije preuzete sa: Modernitydecor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>