1.7

20 ideja za skladištenje stvari u dečijoj sobi

Nered u dečjoj sobi može biti prava noćna mora i održavanje urednosti u sobi vašeg deteta se može nazvati gotovo nemogućom misijom.
Ali to ne znači da treba  da odustanete od borbe. Ako je soba vašeg deteta mala a raspremanje stvari, igračaka i drangulija predstavlja za vas pravi izazov, sledeće ideje će vam pomoći  da uštedite mnogo vremena i živaca, a bogami i prostora.

Kad kažemo ideje, mislimo na fotografije koje vam mogu poslužiti kao inspiracija i početna tačka u razmišljanju o uređenju sobe vaših mališana tako da iskoristite maksimum potencijala za skladištenje.  Videćete fotografije soba u kojima je prostor ispod kreveta iskorišćen za skladištenje stvari, zatim prostor iznad kreveta, police na zidovima, pa i prostor na samim vratima… Uostalom, pređimo na stvar :)

1

2

3

4

5

6

7

25

24

23

21

9

10

11

12

13

14

17

18

19

Da li vam je neka od ovih fotografija poslužila kao dobar primer kako da dobijete još malo prostora za skladištenje stvari u dečjoj sobi? Pišite nam u komentarima. Želimo da čujemo vaše mipljenje!

 

Izvor: 18-clever-kids-room-storage-ideas

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>