17

20 ideja da dečji krevet iskoristite za skladištenje stvari

Danas je dobro iskoristiti svaku mogućnost koju imamo da bismo dobili dodatni prostor. Nameštaj sa dodatnom funkcijom skladištenja je idealan za čuvanje svega što ne treba da bude svakodnevno pri ruci.  Krevet je komad nameštaja koji nam može poslužiti u te svrhe. I ne mislimo da vam sugerišemo da sav nered skrivate ispod kreveta ili da na taj način sređujete kuću kada vam se najave iznenadni gosti u poslednjem trenutku. Ono što želimo da vam kažemo je da postoje stvari koje možemo čuvati pod krevetom i smatrati to legitimnim načinom skladištenja.

Naravno, znamo mi da vi znate da se u sanducima ispod kreveta može odlagati posteljina, garderoba, peškiri jastuci… I u suštini, ako ne pratite Feng Šui principe, možete odlagati sve i svašta. Ako ipak poštujete Feng Šui, onda nemojte skladištiti ispod kreveta kofere, cipele, električne uređaje i ništa od stvari koje imaju energiju u kretanju ili podsećaju na kretanje. Što se ostalog tiče, samo napred!

E, kada su u pitanju dečji kreveti, pored funkcionalnosti, postoji i dodatni zahtev da se oni estetski uklapaju u koncept dečjeg ambijenta – odnosno, da dizajn ne trpi zbog ove dodatne funkcionalnosti skladištenja.

Zato smo vam pripremili 20 ideja u vidu fotografija koje će vam pomoći da smislite kako da iskoristite dečje krevete, odnosno prostor ispod njih, ili pored njih, za odlaganje i čuvanje stvari, a da pritom očuvate ideju dečje sobe.

Javite nam koja vam se najviše dopala i koju biste voleli da vidite u sobi vaših mališana.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

18

 

 

Ovaj tekst na blogu, kao i svi drugi tekstovi inspirativnog karaktera objavljeni na ovom sajtu, uključujući i fotografije nameštaja, služe da daju savet i inspiraciju korisnicima ovog sajta o najboljem načinu kombinovanja nameštaja u enterijeru i potencijalnim rešenjima za izradu nameštaja po meri.

Fotografije su ilustrativnog karaktera.

Fotografije lepih enterijera sa lepim nameštajem, koji Crvena Jabuka po uzoru na fotografiju i uz modifikacije eventualno može izraditi po meri za potencijalne klijente, a prikazane su u tekstovima na blogu, služe samo kao inspiracija.

Crvena Jabuka, objavljivanjem bilo kog inspirativnog teksta na blogu, ne obavezuje se da će potencijalnom klijentu na zahtev izraditi identičan nameštaj po meri, a po uzoru na bilo koju fotografiju integrisanu u bilo koji blog post na ovom sajtu, te zadržava pravo da predloži potencijalnom klijentu modifikacije nameštaja prikazanog na fotografijama u blogovima, kao i da obrazloži potencijalnom klijentu nemogućnost izrade nameštaja po meri po uzoru na neke od fotografija integrisanih u blog post-ove na ovom sajtu. 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>