one-kings-lane39994

17 preslatkih ideja za dekoraciju dečje sobe

Znate da mi u Crvenoj Jabuci uživamo da pravimo nameštaj za dečje sobe.
To, uostalom, pokazuju i fotografije iz naše galerije, a i komentari zadovoljnih klijenata. Jer, znate, uživanje u poslu mora da donese rezultate.
Ipak, danas vam nećemo pisati o nameštaju za dečje sobe – danas ćemo sa vama podeliti ideje u vidu fotografija kako da unesete neke male izmene i na taj način ulepšate i osvežite sobe svojih mališana.

U nastavku ćemo podeliti sa vama fotografije soba koje su ukrašene zanimljivim tapetama i muralima, zidovima na kojima deca mogu da pišu i uopšte, zidnim dekoracijama koje su poučne.

Pošto deca najviše uče kroz aktivnost, pripremili smo i par fotografija sa dekorativnim detaljima koje su sama deca napravila i smestila u tegle, na zid ili na pod.

Takođe, poželeli smo da sa vama podelimo par primera u kojima su sobe mališanima pravi prostor za pustolovine, a nismo zaboravili ni one klince koji vole da se uspavljuju posmatrajući zvezdano nebo.

Uostalom, pogledajte i sami i javite nam da li smo vas inspirisali da unesete nešto novo u dekoraciju prostora vaših mališana :)

 

murals-wallpaper

bang-on-style

cliveroddy.co_.uk-kids

domino.com-more12

domino9

domino150

domino151

domino-dot-com13
domino-dot-com19

fireplace-1kingslane-kids-fun-2

fun-idea-maybe-kids-glitter-guide

girls-room

kids-corner

kids-nyde

kids-room-art-on-walls

kids-room-ideas

one-kings-lane-154

one-kings-lane-220

one-kings-lane-3992

onekingslane-kids-room2

onekings-lane-teepep

 

Izvor: Yes Please Blog

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>